Professionell partner för digital eventhantering - eventsystem, eventhantering, event management Stockholm, Göteborg, Sverige

  • Alla verktyg på ett ställe 1
  • Alla verktyg på ett ställe 2

Alla verktyg på ett ställe


ATG har hittills varit det enda spelbolaget som haft tillstånd att erbjuda vadhållning på hästar i Sverige. Med uppdraget att främja trav- och galoppsporten har ATG genererat upp till 2 miljarder per år tillbaka till hästsporten. När den nya spellagstiftningen trädde i kraft den 1 januari 2019 kan ATG nu erbjuda sina kunder, förutom spel på hästar, sport- och casinospel.

Samarbetet med Evitbe är en del av ATGs utveckling av arbetet i digitala kanaler, för att minska kostnader och kommunicera snabbare med högre kvalitet. Verktygen används bl a under Elitloppet, Hästgalan, Nationaldagsgaloppen och Sales Awards, samt vid interna möten och kickoffer.

En tydlig effekt av samarbetet är möjligheten att följa upp vilka kunder och medarbetare som får information och erbjudanden. Och vilka som faktiskt tar del av dem, samtidigt som man synliggör och har kontroll på sina kostnader.

”Vi behöver en erfaren partner och leverantör för att matcha våra visioner och planer kring hur ATG skall vidareutveckla arbetet med kommunikation och event. Hos Evitbe har vi alla verktyg och kompetens på ett ställe”, säger Pontus Gille, ATGs Event & Sponsringschef.